Bilverkstad.se

På Bilverkstad.se kan du snabbt och enkelt hitta en bilverkstad nära dig. Det kan ibland vara svårt att hitta bilverkstad i närområdet, dels för att vissa av dom saknar en webplats.

Hitta bästa verktygssatsen för dina behov


Är du ute efter prisvärda verktyg av hög kvalitet? Här har vi samlat de bästa verktygssatserna så att du slipper leta!

Redaktörens val:


Oavsett vilken typ av verktyg du är ute efter, kan det vara smidigt att köpa en verktygssats bestående av olika sorters verktyg med flera användningsområden. Valmöjligheterna är stora när det kommer till att hitta den perfekta verktygssatsen för just dina behov och önskemål.

Varför välja en färdig verktygssats framför separata verktyg?

Alla verktyg du behöver i samma leverans

Saknar du flera av de vanligaste verktygen i ditt hem? Kanske är du i behov av både skruvmejsel, skiftnyckel och hammare? Då kan det vara en god idé att köpa en verktygssats som innehåller alla de verktyg du behöver. Du slipper köpa flera olika verktyg och betala mer än nödvändigt i fraktkostnader, och får enkelt och smidigt hem allting i ett och samma paket.

Samma typ av verktyg i olika storlekar och modeller

En verktygssats består inte alltid av olika slags verktyg, utan kan också innehålla olika modeller av ett och samma verktyg. Är du t ex ute efter skruvmejslar kan du hitta en verktygssats med både spårmejslar och stjärnmejslar i olika storlekar. Förutom att det är smidigt kan du spara både tid och pengar genom att köpa alla verktyg du behöver på samma gång, då det ofta är billigare än att köpa verktygen var för sig.

Så hittar du rätt verktygssats

Vilka behov har du av verktyg?

Börja med att fråga dig själv vilka behov du har. Behöver du skruvmejslar i olika dimensioner för att t ex skruva ihop möbler och finsnickerier? Leta då efter en verktygssats som uppfyller dessa önskemål. Ska verktygen användas professionellt på en arbetsplats? Då kanske du vill ställa lite högre krav på innehåll och kvalitet. Olika typer av boenden ställer också olika höga krav på vad verktygslådan i hemmet innehåller. Mer om detta kan du läsa en bit ner.

Hur mycket är du beredd att betala?

Vill du att verktygen ska hålla hög kvalitet och vara slitstarka nog att hålla för professionell användning, eller ska de användas till enklare arbeten i hemmet? Verktyg av högre kvalitet kostar ofta mer än de som är tillverkade för hemmabruk, men du kan ofta hitta prisvärda alternativ för alla användningsområden.

Vi ger dig tips på de bästa verktygssatserna på marknaden

För att hjälpa dig visar vi ovan de fem verktygssatser som blivit utsedda till bäst i test på marknaden just nu. Där kan du läsa mer om vilka fördelar som finns hos de olika testvinnarna och dess speciella egenskaper. Där listar vi också varför just de anses vara de bästa på marknaden.

Lös problemen enkelt när de uppstår

Att stå utan verktyg när du verkligen behöver dem är inget som någon vill vara med om. Kanske ska du ha middag hemma, gästerna är på ingång och du upptäcker att matbordet är på väg att falla ihop. Har du ingen skruvmejsel hemma är det förmodligen ingen katastrof och går säkert att lösa på annat sätt, men till nästa gång vill du nog ha en skruvmejsel till hands utifall. Värre är det att stå utan verktyg om t ex en rörkoppling till kopparrören går sönder och vattnet sprutar åt alla håll. En rörtång är bara ett exempel i raden av verktyg som bör finnas i alla hushåll.

Behov av verktyg i olika typer av boenden

Bor du i hyreslägenhet klarar du dig förmodligen med en enklare verktygslåda med bara de vanligaste verktygen. Behöver du få något fixat i lägenheten kan du i de allra flesta fall kontakta vaktmästaren eller hyresvärden för att få hjälp, och denne har då oftast med sig egna verktyg. Därmed minskar behovet av ett brett sortiment av verktyg för dig som bor i hyreslägenhet.

Bor du däremot i hus kan det vara en god idé att fylla ut sortimentet i verktygslådan desto mer, då du själv är ansvarig för att problem som uppkommer blir avhjälpta. Självklart ska du inte behöva utföra alla typer av arbeten på egen hand utan hjälp av hantverkare, men du bör ändå satsa på att ha verktyg hemma för att kunna lösa de flesta vardagliga problem som kan uppstå.

Nedan listar vi några exempel på verktyg som kan vara bra att ha till hands i hemmet:

 • Skruvmejslar alt. bitsmejsel med olika tillhörande bits
 • Avbitartång
 • Hovtång
 • Polygriptång
 • Kombinationstång
 • Rörtång
 • Skaltång
 • Hammare
 • Skiftnyckel
 • Hylsnycklar
 • Måttband
 • Tumstock
 • Universalkniv
 • Vattenpass

Redaktionen
Bilverkstad.se
info@qualityunlimited.com
Innehåll i denna artikel